0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kako izdelati prešo za cvetje? VIDEO!

V tem videu ti predstavim, kako lahko izdelaš čisto svojo prešo, s katero boš dosegla zares fantastične rezultate.  

Za začetek potrebuješ dve čimbolj trdni vezani leseni plošči enake velikosti, 4 vijake, 4 krilate matice in 8 podložk. Vse to boš zlahka dobila v katerikoli tehnični trgovini.

Z vrtalnim strojem zvrtaš štiri luknje na obeh ploščah, tako da so enako oddaljene od stranic. Najbolje, da položiš eno ploščo nad drugo in skozi obe naenkrat zvrtaš luknjo, da se vijak kasneje ne bi zatikal. Luknje zaščitiš s podložkami, vstaviš vijake in obrneš ploščo. Tako in že lahko začneš s prešanjem.

Najprej na prešo položiš karton, nato papir, previdno razporediš cvetje in nato ponovno papir in karton. Postopek lahko ponavljaš, kolikor to dopušča dolžina vijaka. Na vrhu vse skupaj stisneš z leseno ploščo, ki jo iz vseh štirih strani privijačiš na spodnjo. Paziš, da jo ne stisneš preveč, da se plošča čez čas ne bi začela zvijati.

Po nekaj tednih že lahko občuduješ rezultate. Morda bo potrebnih nekaj poskusov, da boš ugotovila, katero cvetje se najlepše spreša. Da ti prihranim nekaj časa pa ti bom v naslednjem videu zaupala, katero cvetje je za prešanje najprimernejše.

Če ti je bil video všeč te vabim, da se naročiš na moj YouTube kanal in boš tako obveščena o vseh prihodnjih vsebinah. Vesela bom tvojega odziva in delitve videa med prijatelje.

Hvala za pozornost! :)Anže
Super video :)
10.10.2021 12:45Vabim te, da se s svojim elektronskim naslovom 

vpišeš v Živino ustvarjalnico

in tako prejmeš 10% popust ob prvem nakupu.