0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kako okrasiti svečo s prešanim cvetjem? VIDEO!

Del narave v bivalnem prostoru me vsakič znova napolni s pozitivno energijo. Sveže rože na jedilni mizi so pri meni stalnica že vrsto let, pa naj gre to za cvetlice iz tržnice, cvetoče veje dreves ali travniški šopek, ki ga naberem mimogrede, ko se vračam iz sprehoda. Najbolj vesela sem, ko del te čudovite narave ujamem v večnost, saj mi to omogoča, da lahko vedno znova občudujem njene lepote. Tako sem že v otroških letih začela s prešanjem cvetja, za katerega me je navdušila moja babica, ki je stiskala cvetje v najrazličnejših knjigah in zvezkih. Rada sem jo opazovala in še danes se spominjam, kakšno veselje me je ob tem preplavljalo.

Danes imam tudi sama poln kotiček stiskalnic cvetja, od ročno izdelanih (video o izdelavi najdeš tukaj) do tistih že narejenih (stiskalnica cvetja Cvetilnica). Najbolj od vsega pa me navdušuje, da mi stiskano cvetje ponuja ogromno možnosti za kreativno izražanje. Tako sem izdelala art printe in voščilnice, kjer je vsako cvetje premišljeno postavljeno ob motivacijsko misel, ki sem jo ročno zapisala s kaligrafskim peresom.

Tokrat te želim navdušiti, da tudi ti poskusiš, nabereš cvetje, ki te najbolj očara, ga sprešaš in ustvariš svoj izdelek. V zgornjem videu ti pokažem eno izmed možnosti, kako lahko uporabiš prešano cvetje za okras na sveči.

Zelo preprosto je, rezultati pa so naravnost čudoviti! 

Veselo ustvarjanje ti želim! :)

--

V sodelovanju s Cvetilnik.


Vabim te, da se s svojim elektronskim naslovom 

vpišeš v Živino ustvarjalnico

in tako prejmeš 10% popust ob prvem nakupu.