0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Odskočna deska v nov začetek

Odskočna deska v nov začetek

Pred približno 6 leti, ko sem postala mamica, sem se vedno glasneje začela spraševati, kdo sem sploh jaz, kaj so moje strasti, kaj je tisto kar nosim v sebi in kaj želim posredovati v svet. Skozi leta vzponov in padcev sem se veliko naučila o sebi, o tem kaj želim. Spoprijateljila sem se s svojimi strahovi in se končno prepustila pristnemu toku življenja, kot ga želim živeti. Začutila sem, da je čas za prehod iz "cone udobja" v nov začetek.

Poleg ljubezni do fotografije, ki sem ji zvesta že skoraj polovico svojega življenja, sem našla strast v pisanju s peresom - kaligrafiji, ustvarjanju s cvetjem in zavestnem življenju. Prišla sem do točke, ko sem začutila, da želim stvari, ki sem se jih v zadnjih letih naučila, deliti s teboj. Z e-tečaji te želim navdušiti in vzpodbuditi, da tudi ti začneš z ustvarjanjem, ki je še kako pomembno zate in za svet okoli nas. Na blogu bom tako delila objave in video vsebine, ki ti bodo pri tem pomagale.

Blog sem razporedila v štiri kategorije, da bo iskanje vsebin lažje. Pod zavihkom FOTOGRAFIJA bom zate objavljala vsebine, kjer ti želim pokazati kako skozi fotografijo pripovedovati zares dobre zgodbe vsakdanjega življenja. Pod KALIGRAFIJO boš našla kup nasvetov za uspešno kaligrafsko pisanje in kako meditativna je lahko ta dejavnost. Pod zavihkom USTVARJANJE S CVETJEM pa boš dobila ideje o tem, kaj vse lahko ustvariš z motivi, ki nam jih ponuja čudovita narava.

Ker prisegam na osebno in duhovno rast, vsak dan čas posvetim ritualom, ki me opolnomočijo na poti do zastavljenih ciljev. V zavihku PREBUJANJE ČUJEČNOSTI bom delila svoje rituale s katerimi si dvigujem vibracijo za bolj zavestno življenje. Morda tudi ti najdeš navdih in kakšnega vpelješ v svoj vsakdan.

Vesela sem, da si se oglasila na mojem blogu in se odločila, da prebudiš svojo ustvarjalnost. Z različnimi vsebinami te želim vzpodbuditi, da sama začutiš, kako močna inspiracija je svet okoli nas. Da si popolnoma brez slabe vesti vzameš čas zase in v svoje življenje vpelješ nekaj novega in povsem tvojega.

Vabim te, da se s svojim elektronskim naslovom vpišeš v ŽIVINO USTVARJALNICO, saj te bom tako lahko redno obveščala o vseh vsebinah, ki jih bom pripravila zate :) Prijaviš se tukaj.

Hvala, ker si z menoj.

Z ljubeznijo,
Živa

Vabim te, da se s svojim elektronskim naslovom 

vpišeš v Živino ustvarjalnico

in tako prejmeš 10% popust ob prvem nakupu.